Hola!

Tiistaina oli taas vapaapäivä, lähettiin aamulla kymmenen aikaaan kaupungille aamupalalle. Täällä on joissain paikoissa ihan älyttömän halvat ruuat ja juomat, alapuolella olevassa kuvassa 2,50e maksava aamupala.

IMG_0849.jpg

Aamupalan jälkeen mentiin käymään toimistolla jutteleen oppaan kans työasioista ja muusta. Sen jälkeen mentiin kaupungille shoppaileen ja illalla vielä syömään ravintolaan Alexin ja Jessen kans.

IMG_0871.jpg

Keskiviikkona aamulla mentiin toimistolle, josta yks meidän opas tuli meijät autolla hakeen. Mentiin sit kattoon meijän työpaikka, ja jäätiin sinne pariksi tunniksi rappaan seiniä. 12 aikoihin päivällä saatiin sit kyyti takas kämpälle, lähettiin kauppaan ja tehtiin ruokaa. Tän jälkeen lähettiin Main Streetille (iso katu täynnä ravintoloita, kojuja, kauppoja yms) ja vähä shoppailtiin taas. Illalla mentiin sit aikonaan nukkuun et jaksaa herätä kuudelta.

Torstaina aamulla herättiin siis kuudelta, ja mentiin seitsemältä parin korttelin päähän oottaan kyytiä meijän pomolta (vai kuka lie). Käytiin matkalla juomassa kahvit koska pomo halus meille tarjota, ja yritettiin jotain jutella, mitä nyt vähän arvailtiin mitä se puhuu, koska se ei puhu ollenkaan englantia. Ajettiin sit töihin ja ruvettiin hommiin. Korjailtiin hotellin piha-alueen lattiaa betonilla, ja rappailtiin maaleja seinästä. Oli ihan tajuttoman kuuma tehä töitä koko päivä auringossa! Varjossa oli ainakin +25. Päivä loppu klo 13, ja lähettiin käveleen hotellille päin. Kävelymatka on noin 30-40 minuuttia.

Työpäivät on siis 7-13, mutta työajoissa joustetaan. Voit tehä pitemmän päivän, ja saat ne tunnit sitte seuraavana päivänä vapaaksi, tai toisinpäin.

IMG_0876.jpg

IMG_0865.jpg

(meijän kämpän katu)

-Emmi ja Jesse